Praktische Informatie
Wisselwoud

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over het evenement, zoals locatie, tijden en faciliteiten.

Locatie

Onze evenementen vinden plaats op het scoutingterrein de Ada’s Hoeve te Ommen: 
Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen

Het terrein is goed te bereiken met de auto of met de trein. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf Station Ommen. Neem hiervoor de binnendoorweg via Het Laar.

Parkeren

Het terrein heeft twéé parkeerplaatsen; de stenen parkeerplaats en de gras parkeerplaats.

De stenen parkeerplaats, die klein en betegeld is, staat bij de receptie en is alleen bestemd voor laden en lossen. Hier kan je ook trekkarren vinden, om je spullen op te laden. Je mag namelijk niet met je auto het terrein op. Na het laden moeten moet je auto direct naar de gras parkeerplaats gebracht worden. Na het lossen van je spullen moet de kar direct terug naar het hok.

De gras parkeerplaats is groter en niet betegeld. Hier mag je auto de hele dag staan.

Carpoolen

We moedigen onze community aan elkaar te helpen met carpoolen. Plaats hiervoor een oproep in het daarvoor bestemde kanaal op onze Sinder Events Community Discord!

Terreinregels

Omdat wij te gast zijn op het terrein, dienen wij ons aan de terreinregels te houden. Deze kan je hier vinden.

Huisregels

Op al onze evenementen gelden dezelfde huisregels. Deze kan je hier vinden. 

Toiletgebouwen en douches

Op het terrein zijn voor ons drie toiletgebouwen beschikbaar. Twee daarvan staan in het spelgebied en zijn voornamelijk voor de spelers. De laatste staat ‘achter de schermen’ en is alleen voor figuranten en organisatie. 

Wij verwachten van alle deelnemers dat zij er zorg voor dragen deze netjes achter te laten. Dit geldt extra voor deelnemers die deze gebouwen gebruiken om bijvoorbeeld grime aan te brengen.

Elk toiletgebouw heeft ook enkele douches. Deze gebruiken 50 cent muntjes, dus zorg dat je daar een aantal van meeneemt!

Catering

Eten en drinken zitten niet bij de ticketprijs inbegrepen. 

In het centrale dorp in het spelterrein wordt een ‘taveerne’ opgezet, waar je In Spel eten en drinken kan bestellen. Dit kan d.m.v. barkaarten, die je bij de de Incheck kan kopen. Het bedrag van je bestelling wordt op deze kaart afgevinkt. 

Er is natuurlijk koffie, thee en fris aanwezig. Verder zijn er snacks en opties voor ontbijt en lunch. De opties voor avondeten zijn afhankelijk van de bezetting van het bar- en keukenteam dat weekend; houd hiervoor de informatie op de website en Discord in de gaten. Ook is er bier, wijn en mede voor 18+ deelnemers. Sterke drank is bij onze niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Wil je van tevoren het menu zien? Hou dan de organisatorische updates op onze Sinder Events Community Discord goed in de gaten!

Verloop van de dag

Wij houden de volgende tijden aan voor het verloop een editie van De Dwaler. Het kan zijn door omstandigheden dat sommige dingen anders lopen of uitlopen. Hiervan word je door de organisatie op de hoogte gehouden.

10:00

De eerste organisatie is aanwezig. Het op- en afbouwteam verzamelt en begint aan de opbouw

Welkom

11:00

Vanaf nu zijn de eerste deelnemers welkom. Deelnemers kunnen hun tent opzetten. In Spel tenten moeten eerst gemeld worden bij de organisatie.

Check-in

15:00

De Incheck wordt geopend. Vanaf nu kunnen deelnemers zich inchecken.

Intro

19:00

Alle deelnemers verzamelen in het centrale ‘dorp’ voor een ‘intro praatje’ door het team. Een belangrijk moment om samen met evenement in te luiden.

Figuranten

19:30

Alle figuranten verzamelen achter de schermen bij de figuranten tent, voor het ‘figu praatje’. Hierna krijgen de figuranten direct hun rollen.

start

20:00

Het spel start op. Het spelgebied is nu In Spel. Bestaande personages kunnen beginnen met spelen en de eerste figuranten gaan het spel in. Nieuwe deelnemers en deelnemers die een nieuw personage spelen melden zich bij de SL, voor een korte introductie, om daarna ook het spel te betreden.

stop

24:00

De organisatie sluit de Incheck en stopt met spel faciliteren. Het spelgebied blijft In Spel.